Kismamaklub

Heti rendszerességgel működik a „Kismamaklub. Az alapítvány székhelyén, egy fejlesztő játékokkal teli szoba, Szent Erzsébet szoba várja az anyukákat és a kisgyermekeket. A program célja hogy az édesanyák megosszák az élményeiket, kérdéseiket, tapasztalataikat a neveléssel kapcsolatosan, míg a kisgyermekek játszanak, szocializálódnak. Programunk nyitott minden érdeklődő számára, várjuk a kismamákat és a kisbabákat.

Tükör-Kép tábor

Az egy hetes júliusi tábor önismereti-, bibliás- és művészeti programokból épül fel, legfontosabb céljának tekintve a gyermekek lelki, szellemi nevelését. A tábor korszerű kellékek, megfelelő módszerek és elkötelezett szakemberek, illetve önkéntesek segítségével zajlik.

Karácsonyi és Húsvéti rajzpályázat

Az ünnepekre készülve minden évben meghirdetjük a helyi és környékbeli általános iskolákban a tematikus rajzpályázatot. Sok szép munka érkezik az alapítványhoz, közel 500 diák részesül elismerésben és kap ajándékcsomagot. A rajzokat a helyi és környékbeli római katolikus templomokban állítjuk ki, így mindenki megnézheti a gyermekek munkáit.

 

Gyereknap, nappali foglalkoztató, iskola másként program...

Angol Nyelv- és Biblia tábor

Az 5 napos augusztusi tábor angol alapismeretek és Bibliai történetek tanulásából épül fel. Ez egy egész napos tevékenység, ahol a délelőtt az angol nyelvtanulásé a terep, délután a Biblia játékos megismeréséről szól. A bejárós tábor változatos, színes és a résztvevők étkeztetéséről is gondoskodik. A táborban helyi önkéntesek segítenek mindenben, továbbá esetenként külföldi, angol ajkú önkéntesek is teszik a hetet még érdekesebbé.